promotion
promotion
TESTA VÅR NYA APP

Få 100% matchat gratisspel upp
till 1500 kr

Betta på fotboll hos nya expekt!

TILL BONUSEN

button icon

Välkommen till nya expekt!

Vi har fler odds på fler matcher, exklusiva specialodds samt superenkel registrering. Som ny spelare får du även en grym bonus!

Gratisspel för nya spelare - Villkor

 1. Gratisspelet är giltigt för endast nya kunder bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 5 december 2023 och som valt välkomsterbjudandet för sport. Kunder kan vid registrering av ett konto tacka nej till att motta ett välkomsterbjudandet. ⁠ ⁠
 2. För att ta del av gratisspelet måste spelaren acceptera välkomsterbjudandet, göra en första insättning på minst 100 kr.
 3. Erbjudandet gäller på spel med min. odds 1.80, både för singelspel och kombinationsspel. I ett kombinationsspel måste oddsen sammanlagt vara minst 1.80. Ex. 1.4x1.4 = 1.96. Första spelet spelaren lägger som uppfyller kraven blir spelarens gratisspel. Spelet lagt matchas upp till 1 500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort.
 4. Spelaren måste aktivt välja att använda erbjudandet genom att kryssa i rutan för gratisspel på spelkupongen efter att spelaren gjort sin insättning. Erbjudandet gäller vid spelarens första insats.
 5. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.
 6. Gratisspelet går inte att ta ut i kontanter. Endast eventuell vinst från Gratisspelet kan tas ut.
 7. Gratisspelet måste användas i sin helhet på en och samma kupong. ⁠
 8. Inga omsättningskrav på vinster.
 9. Envägsspel eller systemspel är ej giltiga. ⁠ ⁠
 10. ⁠Spel som använder sig utav cash out kvalificerar sig inte till detta bonuserbjudande.⁠ ⁠ ⁠
 11. Om det uppmärksammas att en spelare satsar på båda sidor i ett event (ex. 1 X 2) med riktiga pengar och gratisspelet, förbehåller sig Expekt rätten att undersöka och/eller ta bort vinster från spelaren.
 12. Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med ett annat erbjudande. ⁠ ⁠
 13. Gratisspel som placerats på ogiltighetsförklarad kupong kommer inte betalas ut som vinst men spelare kommer återfå gratisspelet om eventet inte är över eller om erbjudandet har passerat sin giltighetstid.
 14. En spelare är berättigad endast ett välkomsterbjudande, vilket innebär att erbjudandet är begränsade till ett per hushåll, e-postadress, telefonnummer, betalmetod och i den miljö datorer delas (t.ex. bibliotek, skola och arbetsplatser). ⁠
 15. Om expekt har skälig misstanke att en spelare bryter villkoren för erbjudandet eller om spelaren har en fördel genom metoder som ger spelaren än fördel över andra spelare förbehåller sig expekt rätten att dra tillbaka erbjudandet samt annullera eventuella vinster och/eller blockera åtkomst till produkter eller kontot.
 16. Välkomsterbjudandet är menade som underhållning för kunder. Expekt förbehåller sig rätten att när som helst begränsa spelares tillgång till erbjudandet. Expekt har även rätt att ändra eller ta tillbaka erbjudandet.
 17. Expekts allmänna regler och villkor gäller.