promotion
promotion

Få 100% matchat gratisspel upp till 1500 kr

Betta på sport från hela världen!

TILL BONUSEN

button icon

Välkommen till nya expekt!

Vi har fler odds på fler matcher, exklusiva specialodds samt superenkel registrering. Som ny spelare får du även en grym bonus!

Gratisspel för nya spelare - Villkor

 1. Gratisspelet är giltigt för endast nya kunder bosatta i Sverige och som registrerar sig från och med den 17 december 2021 och som valt välkomsterbjudandet for sport. Kunder kan vid registrering av ett konto tacka nej till att motta ett välkomsterbjudandet.
 2. För att ta del av Gratisspelet måste kunden acceptera välkomsterbjudandet, göra en första insättning på minst 100 kr och lägga ett spel med minimum odds 1.80. Spelet lagt matchas upp till 1500 kr och gratisspelet betalas ut efter att spelet är avgjort. Erbjudandet gäller vid spelarens första insats.
 3. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar.
 4. Gratisspelet går inte att ta ut i kontanter. Endast eventuell vinst från Gratisspelet kan tas ut.
 5. Gratisspelet måste användas i sin helhet på en och samma kupong.
 6. Inga omsättningskrav på vinster eller insättning.
 7. Om det uppmärksammas att en spelare satsar på båda sidor i ett event (ex. 1 X 2) med riktiga pengar och gratisspelet, förbehåller sig expekt rätten att undersöka och/eller ta bort vinster från spelaren.
 8. Detta erbjudande kan inte användas tillsammans med ett annat erbjudande.
 9. Gratisspel som placerats på ogiltighetsförklarad kupong kommer inte betalas ut som vinst men spelare kommer återfå gratisspelet om eventet inte är över eller om erbjudandet har passerat sin giltighetstid.
 10. En spelare är berättigad endast ett välkomsterbjudande, vilket innebär att erbjudandet är begränsade till ett per hushåll, e-postadress, telefonnummer, betalmetod och i den miljö datorer delas (t.ex. bibliotek, skola och arbetsplatser).
 11. Om expekt har skälig misstanke att en spelare bryter villkoren för erbjudandet eller om spelaren har en fördel genom metoder som ger spelaren än fördel över andra spelare förbehåller sig expekt rätten att dra tillbaka erbjudandet samt annullera eventuella vinster och/eller blockera åtkomst till produkter eller kontot.
 12. Välkomsterbjudandet är menade som underhållning för kunder. Expekt förbehåller sig rätten att när som helst begränsa spelares tillgång till erbjudandet. Expekt har även rätt att ändra eller ta tillbaka erbjudandet.
 13. Expekts allmänna regler och villkor gäller.